Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε αρχικά στις απουσίες των δύο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρημένους τον Ντόι και τον Μασούρα, ενώ οι Αγγλοι έχουν εκτός μάχης τον Μαρτίνες που είναι τραυματίας αλλά και τιμωρημένος, όπως και τον Βέλγο Τίλεμανς (τραυματίας), είναι από αμφίβολη ως δύσκολη η συμμετοχή των Ζανιόλο και Μορένο που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ υπάρχουν εδώ και καιρό τρεις παίκτες που είναι εκτός με χιαστούς.

Σε ό,τι αφορά τον ορισμό του Ιταλού διαιτητή Γκουίντα, σχολίασε ότι είναι ένας έμπειρος και καλός ρέφερι, που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Παρατήρησε, όμως, από την άλλη, ότι η UEFA όρισε Ιταλό διαιτητή να σφυρίξει αγγλική ομάδα, την Άστον Βίλα, και Άγγλο διαιτητή, τον Όλιβερ, να σφυρίξει ιταλική ομάδα, τη Φιορεντίνα, στον άλλο ημιτελικό με την Μπριζ.

«Πρέπει να έχουμε υπόψη μας, ότι έχουν αποκλειστεί όλες οι ομάδες της Αγγλίας στα Κύπελλα Ευρώπης, εκτός από την Άστον Βίλα με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του, συμπληρώνοντας πως «πρέπει πάντως να παραδεχθούμε, ότι στα νοκ άουτ του Conference League ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δεν είχε προβλήματα με τη διαιτησία, γιατί πολύ απλά η UEFA όρισε πολύ καλούς διαιτητές, όπως ο Νάιμπεργκ, ο Τουρπέν, ο Στίλερ, ο Σέρερ, ο Μαριάνι και ο Πόουσον».

Και κατέληξε, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός μέσω του Αλέξη Κούγια έστειλε εξώδικο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, καλώντας τον να καλέσει τον Αλμέιδα σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x